Definides les semifinals de la Lliga Autonòmica d’escala i corda

Xilxes A–Moixent A i La Baronia A–Marquesat, encreuaments a la màxima categoria de l’eliminatòria prèvia a la final

asdasdasdasdasdkjsaldas lkajd lkajda lkadas lkasd alskdas | NOMBRE FEQWIEOTÓGRAFO

asdasdasdasdasdkjsaldas lkajd lkajda lkadas lkasd alskdas | NOMBRE FEQWIEOTÓGRAFO / levante-emv. València

levante-emv. València

La fase regular de la 26 Lliga Autonòmica d’escala i corda ha conclòs després de 10 jornades. En Primera categoria, el CPV Marquesat ha finalitzat en primera posició del grup A i s’enfrontarà a La Baronia A, segon del grup B, que va aconseguir el bitllet per a les semifinals després de superar en la darrera jornada a Camisolar Massamagrell A i deixar-lo fora de les rondes definitives del torneig.

L’escola de Massamgrell, destacada a la fase final. | FEDPIVAL

L’escola de Massamgrell, destacada a la fase final. | FEDPIVAL / levante-emv. València

Al grup B, Rafaesport Joma Xilxes A ha dominat amb claredat la classificació amb huit victòries i només dos derrotes, les mateixes que el CPV Marquesat i Les Alcusses Moixent A, el seu rival a les semifinals i segon classificat del grup A. L’anada de semifinals serà el dia 6 d’abril i la tornada es disputarà el 13 d’abril, com en la resta de categories. El dissabte, 20 d’abril, a les 17 hores tindrà lloc la final de Primera al trinquet de Manises.

L’equip de Xilxes està a gran nivell de joc. | FEDPIVAL

L’equip de Xilxes està a gran nivell de joc. | FEDPIVAL / levante-emv. València

Segona

En Segona A, el Massamagrell serà el màxim protagonista de les semifinals al tindre un representant en cadascuna de les semifinals. El Camisolar Massamagrell B s’amidarà al CPV Tavernes Blanques A i el CPV Massamagrell D buscarà la final davant el Castelloner A. El trinquet de Manises acollirà la final de Segona també el 20 d’abril a partir de les 18:30 hores.

En Segona B, El Pedal Alberic mesurarà les seues forces en la primera semifinals davant el CPV Quart de les Valls. En l’altra semifinal, La Caseta Riba-roja C es veurà les cares davant el Disid Alfara Patriarca A. Dels dos enfrontaments de semifinals, que es donaran el 6 i el 13 d’abril, eixiran els dos finalistes, dia 20 d’abril al trinquet de Manises a partir de les 15:30 hores.

Tercera

En Tercera A, les semifinals es jugaran també els dies 6 i 13 d’abril.: CPV Massamagrell E contra CPV Albuixech i Caixa Popular Manises B - Beniauto Faura C. La final d’aquesta categoria tindrà lloc el 20 d’abril a les 12:30 hores al trinquet de Manises.

En la catrgoria de Tercera B, el CPV Guadassuar C i el CPV Borbotó C seran els primers equips en enfrontar-se en semifinals. En l’altra partida de semifinals, el Disid Alfara Patriarca B i el Trinquet Torrent E buscaran una plaça en la gran final que es disputarà el 20 d’abril a les 11:00 hores també a Manises.

Quarta

En la Quarta, el Caixa Popular Riba-roja F i el Trinquet Torrent F buscaran la primera plaça en la final. El rival en la partida pel títol del dia 20 a les 9:30 hores en Manises eixirà de l’enfrontament entre el CPV Tavernes Blanques B i el Restaurant Onnes Xilxes C.

Categories escolars

Les categories de formació jugaran les semifinals els mateixos dies que la resta de divisions, el 6 i el 13 d’abril mentre que la final la disputaran la vesprada del 19 d’abril també al trinquet de Manises.

En la categoria Juvenil, les semifinals seran entre el CPV Borbotó i l’Escola de Pilota de Massalfassar i entre el Traverauto Riba-roja i el CPV Tavernes Blanques C. La final serà el dia 19 d’abril a les 18:00 hores.

En Cadets, l’Escola de Pilota de Petrer i el CPV Massamagrell es veuran les cares en la primera semifinals. En la segona, el Trinquet Torrent B i Les Alcusses Moixent tractaran d’aconseguir un lloc en la final del 19 d’abril a les 19:00 hores.

En Infantil, Massamagrell torna a tindre doble representació. En la primera semifinal, el CPV Massamagrell B i el CPV Riba-roja buscaran ser finalistes mentre que en la segona, serà el CPV Massamagrell A qui s’enfronte al CPV Manises per un bitllet per a la final del dia 19 d’abril a les 20:00 hores.

Les partides d’anada es disputaran el 6 d’abril i les de tornada el 13 d’abril. Les finals es celebraran els dies 19 i 20 d’abril al trinquet de Manises.